Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Урочисте дійство з нагоди Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Урочисте дійство з нагоди Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці.

14 жовтня увесь християнський світ з глибокою любов'ю, вдячністю і надією славить Пресвяту Богородицю, Матір Спасителя світу Ісуса Христа. Цей день нагадує кожному про молитовне заступництво Божої Матері за людський рід і є храмовим святом багатьох міст і сіл України. І навіть у нашій громаді два села — Великий Ходачків і Підгородне в цей день святкують храмові празники.

10:46 18.10.2021

Підгороднянський дитячий садок четвертого жовтня відчинив двері  для маленьких вихованців

Підгороднянський дитячий садок четвертого жовтня відчинив двері для маленьких вихованців

Садок дитячий малюків Сьогодні зустрічає. Привітно й радісно для них Він двері відчиняє. Весело і по родинному затишно відбулося  відкриття дитячого садочка в Підгородньому. Привітати малечу зі святом прийшли поважні й досвідчені першокласники, для яких Підгороднянський навчально-виховний заклад відчинив двері ще 1 вересня. Із вітаннями і подарунками приїхала малеча з дитячих садочків «Журавлик» (село Почапинці) і «Колобок» (село Великий Ходачків). Були тут і казкові герої, бо яке свято без них? Добра Фея з помічниками, як і годиться, творила казкові дива, лялька Лол і Маршал зі «Щенячого патруля» розважали малюків конкурсами, іграми і танцями.

10:46 07.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано