A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Визначені команди-переможці, які представлятимуть нашу громаду на ІІІ, обласному етапі проекту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 27.03.2024 10:41
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Отож І місце у змаганнях з баскетболу виборола команда з Довжанківського ліцею, першість у змаганнях із футзалу посіла команда Великоходачківського ліцею. Почапинський ліцей виставлятиме на обласні змагання команду зі спортивного орієнтування та жіночу волейбольну команду. Бажаємо їм успіхів та перемог!

У вівторок, 26 березня, на базі Почапинського ліцею відбулося урочисте закриття ІІ етапу проєкту та нагородження переможців, участь у якому взяли голова громади Сергій Чапрак, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради Оксана Алєксєєва, головний спеціаліст відділу і куратор проєкту Валентина Медицька та амбасадори проєкту – керівник Української Академії Єдиноборств в Тернополі Богдан Мирошниченко і триразова чемпіонка Європи з джиу-джитсу Алла Кушнір.

До речі, Алла - мешканка нашої громади, випускниця Великоходачківської школи. Тож принагідно за високі спортивні досягнення і вагомий внесок у розвиток спорту голова громади вручив Аллі грошовий сертифікат на 10 000 гривень. «Вам є на кого рівнятися», - зазначив Сергій Володимирович, звертаючись до учасників змагань. – «Власне мета цього проєкту - показати, що зі звичайної шкільної команди можна виховати команду майстрів, які будуть підкорювати світові та олімпійські п’єдестали. Кожен із вас – майбутній чемпіон. Варто тільки захотіти, докласти зусиль і наполегливості. І Алла Кушнір – яскравий приклад для вас».

Також за тренерську діяльність і підготовку учнів до змагань та за сприяння у їх проведенні подяками відділу освіти були нагороджені керівники навчальних закладів громади і вчителі фізичного виховання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано