Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Збір голосів на підтримку електронної петиції

Збір голосів на підтримку електронної петиції

Відповідно до положення Про електронні петиції в Підгороднянській сільській раді затвердженого рішенням виконавчого комітету №162 від 13.10.2022 року повідомляємо про початок збору підписів на підтримку електронної петиції,  який буде тривати 30 календарних днів з дня оприлюднення. Підписати петицію можна за посиланням https://petition.e-dem.ua/pidhorodnianska/Petition/View/2

11:50 26.07.2024

Громадська організація "ЗА ДЕМОКРАТИЧНЕ ВИБОРЧЕ ПРАВО" пропонує до уваги "Програму побудови суспільства Відповідальної Демократії"

Громадська організація "ЗА ДЕМОКРАТИЧНЕ ВИБОРЧЕ ПРАВО" пропонує до уваги "Програму побудови суспільства Відповідальної Демократії"

За зверненням громадської організації "ЗА ДЕМОКРАТИЧНЕ ВИБОРЧЕ ПРАВО" публікуємо для ознайомлення "Програму побудови суспільства Відповідальної Демократії".

12:13 24.07.2024

🤝Відтепер ветерани, які хочуть відкрити або розвивати власну справу, матимуть ще більше підтримки

🤝Відтепер ветерани, які хочуть відкрити або розвивати власну справу, матимуть ще більше підтримки

  У Тернополі підписали меморандум про співробітництво у програмі “Грант для ветеранів та членів їхніх сімей”. Проєкт реалізовується Тернопільською обласною військовою адміністрацією спільно з Тернопільським обласним центром зайнятості та Тернопільським обласним управлінням АТ “Державний Ощадний Банк України”. Програма “Грант для ветеранів та членів їхніх сімей” спрямована на розбудову ветеранського бізнесу в Україні. Умовою отримання гранту від 500 тисяч до 1 млн грн є фінансування ветераном лише 30% від загальної суми, в той час, як решту 70% компенсує Фонд загальнообов'язкового державного соціального страхування України. Після підписання меморандуму учасники програми, які отримали грант від 500 тисяч до 1 млн грн, впродовж 6 місяців з дня отримання коштів можуть звернутися до Тернопільської ОВА та отримати компенсацію 50% власного внеску. Кошти відшкодовуватимуться з обласного бюджету. Аби отримати часткове покриття витрат на власну справу учасники бойових дій чи люди з інвалідністю внаслідок війни повинні надати такі документи: заяву на розгляд Комісії; згоду на обробку персональних даних; згоду про обмін даними щодо гранту між департаментом економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОВА, уповноваженим банком та Тернопільським центром зайнятості; висновок центру зайнятості щодо виконання умов договору про надання гранту; копію заяви про приєднання до договору про надання гранту; виписка з рахунку уповноваженого банку, на який надійшли грантові кошти; міжнародний номер банківського рахунку, з якого перераховано кошти власного внеску по гранту.

15:57 09.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано