Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини

Дата: від до Скинути

На сесії сільської ради було затверджено Програму розвитку молодіжної програми в Підгороднянській громаді на період 2025-2027 років «ГРОМАДА МАЙБУТНЬОГО»

На сесії сільської ради було затверджено Програму розвитку молодіжної програми в Підгороднянській громаді на період 2025-2027 років «ГРОМАДА МАЙБУТНЬОГО»

Таким чином, завершився 10 місячний період непростої роботи. За цей час ми:  зібрали команду активних, розумних молодих людей, які вболівають за свою громаду; пройшли три сесії офлайн навчань в Києві, в ході яких отримали навички з розробки стратегічних документів, збору необхідних даних та проведення адвокаційних кампаній; познайомились з активними, розумними та класними людьми зі всіх куточків країни, перейняли їх досвід; ближче познайомились з нашою молоддю, вивчили її реальні потреби та сформували цілісну картину, що характеризує її становище в громаді; розробили програмний документ, який адекватно реагує на потреби та передбачає позитивні зміни для молоді.   Тут хочеться сказати словами української класикині: «…і кожен фініш - це, по суті, старт." Адже тепер робота Молодіжної Ради буде спрямована на супровід, активну залученість та моніторинг за виконанням Програми. Маємо великі сподівання, що вона стане тією рушійною силою, яка згуртує, активізує молодь та сприятиме її залученню до побудови громади майбутнього)   Створення молодіжної програми в громаді проводиться в рамках проєкту “Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю”, який організовано в межах програми “Мріємо та діємо”, що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX.

16:06 13.09.2024

Збір голосів на підтримку електронної петиції

Збір голосів на підтримку електронної петиції

Відповідно до положення Про електронні петиції в Підгороднянській сільській раді затвердженого рішенням виконавчого комітету №162 від 13.10.2022 року повідомляємо про початок збору підписів на підтримку електронної петиції,  який буде тривати 30 календарних днів з дня оприлюднення. Підписати петицію можна за посиланням https://petition.e-dem.ua/pidhorodnianska/Petition/View/4 

12:01 09.09.2024

Перший дзвоник пролунає...

Перший дзвоник пролунає...

52-є маленьких мешканців нашої громади сьогодні вперше сіли за шкільну лаву! Вітаємо вас, діти! Легкого і спокійного навчального року вам, дружної атмосфери, цікавих подій, барвистих вражень і мирного неба!

16:24 02.09.2024

Відбулася серпнева конференція освітян Підгороднянської громади

Відбулася серпнева конференція освітян Підгороднянської громади

Напередодні нового навчального року відбулася серпнева конференція освітян Підгороднянської громади, на яку було запрошено голову громади Сергія Чапрака та керуючого справами виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Богдана Ящика. Аналіз роботи системи освіти Підгороднянської громади у 2023/20234 навчальному році в умовах воєнного стану провела очільниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Оксана Алєєксєєва, яка наголосила, що безпека усіх учасників освітнього процесу - ключове завдання. До слова, всі заклади загальної середньої освіти нашої громади забезпечені укриттями, тож з вересня наші діти навчатимуться в очному форматі. Начальник відділу освіти закцентувала увагу на основних аспектах роботи в галузі освіти та презентувала звіт за 2023/24 н.р. на тему: «Особливості роботи галузі освіти Підгороднянської громади в умовах воєнного стану». Також було окреслено пріоритетні завдання на 2024/25 навчальний рік. Далі учасники конференції працювали у форматі «запитання-відповідь», завдяки чому вдалося обговорити чимало актуальних питань, які сьогодні хвилюють освітян.

17:06 30.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано