A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Бюджет 2021 прийнято одноголосно!

Бюджет 2021 прийнято одноголосно!

    17 грудня відбулася чергова сесія Підгороднянської сільської ради, на порядок денний якої було винесено 13 питань. Однак ключовим, безумовно, було прийняття основного фінансового документу, за яким громада житиме в наступному році. Слід зауважити, що попередньо проект бюджету було розглянуто на засіданні комісії з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій , відтак передано на розгляд виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради. Члени виконкому схвалили його і передали на розгляд і затверддення депутатів.

11:08 21.12.2020

Держгеокадастр передав Підгороднянській громаді землі державної власності сільськогосподарського призначення

Держгеокадастр передав Підгороднянській громаді землі державної власності сільськогосподарського призначення

4 грудня 2020 року, Головним управлінням Держгеокадастру області передано у комунальну власність землі державної власності сільськогосподарського призначення чотирьом об’єднаним територіальним громадам: Підгороднянській, Великоберезовицькій, Копичинецькій і Хоростківській. Начальник Головного управління Зіновій Безкоровайний та голови об’єднаних територіальних громад підписали документи про передачу землі у комунальну власність. Від сьогодні громади будуть розпоряджатися цими землями та самостійно вирішувати, кому передавати її в оренду і отримувати надходження до бюджету. З переліком земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, які передані у комунальну власність, можна ознайомитися у розділі «Передача земель громадам» сайту Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області.

10:46 04.12.2020

Виїзне засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради

Виїзне засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради

У четвер, 3 грудня, в адмінприміщенні старостинського округу ( колишньої сільської ради ) с. Довжанка відбулося засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради. Як зазначив голова громади Сергій Чапрак, такі виїзні засідання практикуватимуться постійно, щоб депутати, члени виконкому і керівництво громади бачили ситуацію по селах - стан доріг, комунальних закладів тощо. На засіданні члени виконкому заслухали інформацію начальника сектору провенції Тернопільського ВП ГУНП у Тернопільській області Ярослава Володимировича Мудрого щодо охорони громадського порядку та боротьби зі злочинністю на території Підгороднянської сільської ради; затвердили правила благоустрою на території населених пунктів Підгороднянської сільської ради, ознайомитися з якими мешканці громади можуть в адмінприміщеннях старостинських округів та на сайті громади, який перебуває на завершальній стадії розробки і вже днями буде доступний у мережі. Також рішенням виконкому Богдана Григоровича Ящика уповноважено на здійснення державної реєстрації актів цивільного стану (шлюбу, народження, смерті), а старост сіл громади - на вчинення нотаріальних дій. Також на засіданні виконкому було затверджено рішення про створення адмінкомісії та її склад, розглянуто низку інших важливих питань життєдіяльності громади.

10:31 03.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано