Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Цьогоріч найнаполегливіших учнів відзначити преміями і грамотами

Дата: 31.05.2024 20:50
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Останній дзвоник пролунав у школах Підгороднянської громади, сповістивши учням про початок літніх канікул, випускникам – про початок нового життєвого шляху та про багато літніх вражень для кожного. В загальноосвітніх навчальних закладах відбулися урочисті заходи, зібравши в один яскравий візерунок різнобарвні вишиванки, квіти, кульки, і, звичайно, найщиріші в світі дитячі посмішки та схвильовані обличчя батьків і педагогів.

Із найтеплішими побажаннями з нагоди закінчення навчального року до винуватців свята зверталися їхні наставники – вчителі, які неодноразово наголошували на високих досягненнях своїх вихованців. А досягнень і справді чимало – впродовж навчального року, що добіг кінця, наші діти ставали переможцями і призерами міжнародних і всеукраїнських конкурсів та учнівських олімпіад.

Тож на свято останнього дзвоника керівництво громади та відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради приїхало не з порожніми руками. За зайняті призові місця у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з навчальних предметів, обласних етапах конкурсів грамотами були нагороджені:

Гавришко Каріна, Галюк Максим, Довга Соломія, Закордонець Юлія, Краєвська Катерина, Лещишин Андрій, Паламар Святослав, Паньків Назарій, Шостак Дарина (Великоходачківський ліцей);

Бурбела Назар, Буцік Ярослав, Довбня Вікторія, Долішня Уляна, Долішня Христина, Іванків Вероніка, Коцьолок Петро, Мельник Володимир, Пилипчук Вікторія, Стойко Денис, Тарасенко Остап (Довжанківський ліей);

Куземська Анна (Домаморицька початкова школа з дошкільним відділенням);

Блашків Владислав, Броварна Богуслава, Бура Каріна, Василишин Діана, Войткович Юліанна, Галас Христина, Гарасим Яна, Гомерда Софія, Демкович Максим, Салій Анна, Твердохлібова Вероніка, Шведик Анастасія (Почапинський ліцей).

Також цьогоріч на рівні керівництва громади було прийнято рішення найнаполегливіших учнів відзначити преміями. Відтак сертифікат на суму 3 000 гривень вручено учениці 9 класу Довжанківського ліцею Вікторії Пилипчук за зайняте ІІІ місце в обласному етапі учнівської олімпіади з англійської мови. Учениця 11 класу Почапинського ліцею Анастасія Шведик отримала сертифікат на суму 5 000 гривень за зайняте ІІІ місце у ІІІ (Всеукраїнському) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів секції «Психологія (старша вікова група)» Тернопільського обласного відділення Малої академії наук України. До слова, Настя була відзначена грамотами за призові місця, отримані на олімпіадах із СЕМИ предметів. Молодчинка!

Грамотами і подяками було нагороджено й педагогів, які гідно підготували призерів та переможців олімпіад і конкурсів.

Слід зазначити, що високі результати наші діти показали не лише в навчанні - подяками відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради нагороджені переможці обласного етапу конкурсу «Замість ялинки зимовий букет» колективи учнів початкових класів і їхні керівники з Домаморицької початкової школи з дошкільним підрозділом та Почапинського ліцею.

Грамоти Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді отимали учні Довжанківського ліцею: Дорош Олеся за участь у конкурсі «Квітка буття» ( керівник Бурма С.Й.); вихованці гуртка за участь у конкурсі «Галерея кімнатних рослин» (керівник Яремко О.Р.); Долішня Христина за перемогу у Всеукраїнському конкурсі-есе «Єднанням сильні».

Диплом ІІІ ступеня Департаменту освіти і науки Тернопільської ОВА вручили

Гуртківцям Довжанківського ліцею (керівник Яремко О.Р.) за перемогу в обласному зльоті юних натуралістів. Диплом центру культурних та освітніх програм м. Києва вокальному ансамблю «Украіночки» (керівник Якимів О.Я) за перемогу у Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Таланти України».

Що ж, попрацювали на славу! Тож хочемо побажати і дітям, і педагогічним колективам гарно відпочити за літо і з новими силами розпочати новий навчальний рік. Випускникам бажаємо вдалого початку нового етапу їхнього, вже тепер дорослого, життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано