Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

На сесії Підгороднянської сільської ради, що відбулася в четвер, 23 травня, депутати затвердили зміни до бюджету громади, які, зокрема, передбачають збільшення фінансової підримки підрозділів ЗСУ

Дата: 23.05.2024 16:45
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

Також було затверджено Положення про платні послуги комунального підприємства «Підгороднянське» Підгороднянської сільської ради. Як зазначив керівник підприємства Олег Ткач, до них часто звертаються мешканці громади з проханням допомогти з косінням трави, обрізкою дерев, перевезенням вантажів. Надавати такі послуги на безоплатній основі немає можливості – не вистачає людського ресурсу, обладнання тощо. Плата за послуги дозволить розширити штат підприємства, покращити його матеріально-технічну базу .

Перелік послуг і прейскурант цін для населення буде винесено на розгляд членів виконавчого комітету, засідання якого відбудеться 11 червня.

До низки програм, що діють на території Підгороднянської сільської ради, було внесено зміни. Зокрема до Програми розвитку та підтримки КНП Великобірківської селищної ради «Тернопільська центральна районна лікарня» на 2024 рік; Програми підтримки ЗСУ, підрозділів територіальної оборони та добровольчих формувань на 2024- 2025 роки; Програми соціального захисту населення Підгороднянської сільської ради на 2024 рік; Програми національно - патріотичного виховання учнівської молоді Підгороднянської сільської ради на 2024- 2025 роки.

За розглядом заяв громадян були прийняті рішення про надання матеріальної допомоги. Низка питань, винесених на розгляд сесії, стосувалася земельних відносин: детальних планів територій, зміни цільового призначення земельних ділянок, проектів землеустрою, експертної грошової оцінки землі, оренди землі тощо.

Детальніше про рішення з усіх питань порядку денного можна буде дізнатися на офіційному Веб-сайті громади після їх оприлюднення згідно з регламентом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано