Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Допомога з працевлаштування, навчання, перенавчання, підвищення або підтвердження кваліфікації внутрішньо переміщеним особам та особам вразливих категорій місцевого населення

Дата: 21.05.2024 11:30
Кількість переглядів: 119

Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України, в рамках проєкту «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування», за підтримки Іспанського Червоного Хреста та Швейцарського Червоного Хреста, надає допомогу з працевлаштування, навчання, перенавчання, підвищення або підтвердження кваліфікації внутрішньо переміщеним особам та особам вразливих категорій місцевого населення

 

Учасники проєкту можуть безкоштовно отримати або покращити навички, щоб підвищити шанс на працевлаштування, за такими напрямками фахової підготовки: 

кравець (пошиття легкого одягу) ;

перукар-універсал; 

кондитер –кухар; 

кондитер –бариста; 

водій (категорія»В»); 

водій (категорія»С») ;

оператор з обробки інформації та програмного забезпечення (цифрова грамотність;

асистент вчителя (інклюзія); 

курси масажу та реабілітації ;

BAS Бухгалтерія;

курс мовної грамотності (українська мова); 

інтенсив англійської мови (В1-В2).

 

Зацікавлених осіб запрошуємо зареєструватися на наступну інформаційну сесію, яка відбудеться після формування групи. 

Також працюють виїзні мобільні Пункти Активації у м. Кременець (вул. Ляшуки, 46 Г) та у м. Чортків (приміщення Публічної бібліотеки, вул. Зелена, 1), де проводяться інформаційні сесії щодо роботи та послуг проєкту, кар'єрні радники надають індивідуальні консультації, а також можна отримати психологічну підтримку від психолога проєкту. У Чорткові Пункт Активації працює в перший та третій четвер місяця, у Кременці  - другий та четвертий четвер місяця. 

 

Для більш детальної консультації про роботу проєкту просимо звертатися за адресою: м. Тернопіль, вул. Мостова бічна, 6, кабінет 6 (з понеділка до п'ятниці з 9-00 до 17-00), або за номерами телефонів +38050045 0977, +38 050 045 0712.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано