Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Для уточнення персональних даних громадяни, які перебувають на військовому обліку, можуть звернутися в Центр надання адміністративних послуг громади

Дата: 20.05.2024 14:18
Кількість переглядів: 114

18 травня 2024 року набув чинності Закон України  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку» (далі – Закон). Згідно з підпунктом 1 пункту 2 розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону, під час дії Указу Президента України «Про загальну мобілізацію» від 24 лютого 2022 року № 65/2022, затвердженого Законом України «Про затвердження Указу Президента України «Про загальну мобілізацію» від 3 березня 2022 року № 2105-IX, громадяни України, які перебувають на військовому обліку, зобов’язані протягом 60 днів з дня набрання чинності цим Законом уточнити адресу проживання, номери засобів зв’язку, адреси електронної пошти (за наявності електронної пошти) та інші персональні дані у разі перебування на території України – шляхом прибуття самостійно до територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем перебування на військовому обліку чи за своїм місцем проживання, або до ЦНАПу, або через електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного, резервіста (за наявності).

До уваги мешканців громади! Відділ «Центр надання адміністративних послуг «Центр Дії» Підгороднянської сільської ради забезпечений технічною можливістю надання даного сервісу та готовий приймати військовозобов'язаних, щоб вони могли оновити свої дані.

Перелік необхідних документів:

Ідентифікаційний код.

Паспорт громадянина України.

Заповнена заява (її можна отримати в ЦНАПі).

У заяві потрібно вказати:

Прізвище, ім'я, по батькові.

Дату народження.

Фактичне місце проживання.

Номер телефону.

Адресу електронної пошти (якщо є).

Після перевірки та підписання заяви адміністратором, дані будуть внесені в державний реєстр «Оберіг». Після цього ви отримаєте витяг як підтвердження оновлення даних.

Наголошуємо, що оновити дані можна в будь-якому ЦНАПі, незалежно від місця вашого проживання.

Зверніть увагу!

Якщо ви не оновите дані протягом 60 днів або вкажете недостовірні дані, згідно зі статтею 210 та 210-1 КУпАП вас буде притягнуто до адміністративної відповідальності  у вигляді накладення штрафу від 17 тисяч до 59 тисячі гривень. Після сплати штрафу персональні дані все одно доведеться оновити.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано