Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

"Залізні пташки" полетіли на передову

Дата: 30.04.2024 14:14
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

Сьогодні громада передала на передову дев’ять FPV дронів-камікадзе, придбаних за кошти, що зібрали в рамках акції «Великодня БАНДЕРолька для захисника».

Акцію започаткували три роки тому працівники закладів освіти нашої громади - готували для хлопців «великодні кошики». Цьогоріч вирішили відмовитися від придбання традиційного набору продуктів, а на зібрані кошти закупити «залізні пташки».

Ідею підтримали працівники сільської ради та її структурних підрозділів і перерахували на придбання дронів свій середньоденний заробіток. Долучилися працівники культури громади, мешканці сіл, релігійні громади (парафія церкви Покрови Пресвятої Богородиці села Великий Ходачків, церкви св. бзс. Косми і Дам'яна села Забойки, церкви Різдва Пресвятої Богородиці села Підгородне, церкви св. Онуфрія села Почапинці). Загалом було зібрано 165 760 гривень.

Дякуємо всім, хто долучився. Дякуємо нашому волонтеру Євгену Коліснику, мешканцю села Підгородне, який постійно співпрацює з нами і, як і попередні роки, повезе наші «БАНДЕРольки» хлопцям на передову.

Творимо нашу Перемогу разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано