Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Триває Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Дата: 26.04.2024 16:00
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

З метою підвищення рівня обізнаності дітей з питань особистої безпеки, вивчення правил поведінки під час надзвичайних ситуацій з 22 по 26 квітня у закладах дошкільної та загальної середньої освіти громади триває Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Сьогодні, 25 квітня, начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської громади Оксана Алєксєєва, головний спеціаліст відділу Валентина Медицька та керівники закладів освіти громади взяли участь у заходах, що відбулися на базі опорних закладів з питань цивільного захисту – Почапинському ліцеї та дитячому садочку «Журавлик» села Почапинці.

В рамках показового Дня цивільного захисту для здобувачів освіти Почапинського ліцею було проведено урок з мінної безпеки, інформаційні хвилини на тему «Поведінка людини в екстремальних ситуаціях», квест «Безпечне довкілля», змагання юних рятувальників 10-11 класів, конкурс тематичних стінгазет і малюнків. Також школярі мали нагоду познайомитися з роботою рятувальної служби та вчилися гасити пожежу.

Маленькі вихованці дитячого садка «Журавлик» теж сьогодні гасили пожежу, долали смугу перешкод, проходили різноманітні квести. І все заради порятунку свого друга - пса Патрона, який на знак подяки погодився на фотосесію зі своїми рятувальниками.

Запрошений на заходи методист КУТОР «Центр аналітично-методичного та МТЗ освітніх закладів області» Остап Олексійович Носко провів із керівниками навчальних закладів бесіду з питань безпеки дітей, ознайомив із найновішими напрацюваннями в галузі цивільного захисту і вказав, на які медіаресурси слід звернути увагу та якими нормативно правовими документами керуватися керівникам закладів освіти в царині безпечного освітнього середовища.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано