Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Чого хоче молодь

Дата: 24.04.2024 15:43
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

23 квітня ініціативна група, яка працює над створенням Програми молодіжного вектору розвитку нашої громади,  представила результати опитування молодих людей віком 14-35 років. Нагадуємо, створення Програми відбувається в рамках проєкту “Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю”, який організовано в межах програми Мріємо та діємо , що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну Разом . Презентація відбулася в актовій залі Почапинського ліцею.

На зустріч також були запрошені представники місцевого самоврядування: голова громади Сергій Чапрак, його заступник Володимир Осядач, начальниця фінансового відділу Ірина Ващенко, начальник відділу загальної та організаційної роботи Святослав Ногас, начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Оксана Алєксєєва, головний спеціаліст відділу Валентина Медицька.

По завершенні презентації відбулося жваве спілкування на тему розвитку молодіжного простору, залученості молоді до процесів, що відбуваються у Підгороднянській громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано