A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ

Дата: 18.04.2024 15:34
Кількість переглядів: 20

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ ЩОДО МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ: «Детальний  план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Великий Ходачків Тернопільського району Тернопільської області»

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (із змінами), Підгороднянська сільська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації: «Детального плану території на земельну ділянку площею 1,0970 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за рахунок земельної ділянки комунальної власності розташованої за адресою: село Великий Ходачків Тернопільського району Тернопільської області. 

Замовник містобудівної документації: Підгороднянська сільська  рада.

Розробник містобудівної документації: ТОВ «Геоземсервіс»

Підстава для розроблення: Рішення Підгороднянської сільської ради від 20.02.2024 року № 1205.

Основна мета розробки детального плану території: є обґрунтування розташування земельної ділянки для будівництва і обслуговування будівель торгівлі  в с. Великий Ходачків Тернопільсько району .

З детальним планом території та його графічною частиною можна ознайомитись в Підгороднянській сільській раді  за адресою: вул. Бережанська,70 с. Підгородне Тернопільський район Тернопільська область.

Посадова особа, відповідальна за забезпечення організації розгляду пропозицій:  головний спеціаліст земельного відділу Підгороднянської сільської ради – Зінов’єв Д.Ю.

Адреса, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження): вул. Бережанська,70 с. Підгородне Тернопільський район Тернопільська область.

Строк подання і строк завершення розгляду пропозицій: в період з 22 квітня 2024 року по 22 травня  2024  року.

Громадські слухання відбудуться: 23 травня 2024 року о 11 год. 00 хв. за адресою:

с. Підгородне вул. Бережанська,70 (адмінприміщення).

Пропозиції до проектів містобудівної документації:

Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Пропозиції подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано