A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Цьогорічна БАНДЕРолька буде не з хроном, а з пекельним перцем)

Дата: 17.04.2024 16:23
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

17 квітня начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради Оксана Алєксєєва та головний спеціаліст відділу Валентина Медицька провели нараду з керівниками закладів освіти Підгороднянської сільської ради. В нараді також взяв участь голова громади Сергій Чапрак.

Обговорили низку важливих питань, зокрема: про проведення районних етапів всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО»; про організацію зустрічі старшокласників ліцеїв із представниками Молодіжної ради та органів місцевого самоврядування; про підтвердження замовлень на виготовлення документів про освіту для учнів 9-х та 11-х класів ліцеїв громади; про роботу закладів дошкільної освіти у літній період.

Фото без опису    Фото без опису

Обговорили також особливості цьогорічної благодійної акції «Великодня БАНДЕРолька для захисника», яку вже три роки поспіль організовують освітяни нашої громади. Вирішили відмовитися від придбання і передачі на передову традиційного набору продуктів для великоднього кошика. Натомість на зібрані кошти придбати FPV дрони камікадзе. Запрошений на нараду волонтер Євген Колісник, який часто буває в зоні ведення бойових дій і спілкується з військовими, порадив розглянути також варіант придбання РЕБів. «Не тільки ми освоїли стратегію боротьби із застосуванням дронів, росіяни теж дуже активно їх використовують. Обман та виведення ворожих БПЛА з ладу – сьогодні головна задача. Якщо дрони спрямовані на напад, то завдяки РЕБам наші хлопці будуть у більшій безпеці. Вони на порядок дорожчі від найпростіших дронів, але на сьогодні потрібніші і ефективніші», – розповів пан Євген.

Фото без опису   Фото без опису

 

Кінцеве рішення буде прийнято за підсумками збору коштів, але мета поставлена! Працівники апарату сільської ради схвалили ідею придбання засобів радіоелектронної боротьби для ЗСУ і вирішили перерахувати свій середньоденний заробіток.
ДОЛУЧАЙТЕСЯ І ВИ!
Кошти можна принести керівникам шкіл і дитячих садочків у селах, старостам сіл або ж перерахувати на картку
5375 4112 1739 3185
Реквізити для поповнення банки «На РЕБ для ЗСУ»
Отримувач: Задорожна Мар'яна Богданівна
IBAN: UA863220010000026208344661184
ІПН/ЄДРПОУ: 3546402301
Призначення платежу: Поповнення рахунку банки
Посилання на банку:
 
Фото без опису
 
ЗБІР ТРИВАТИМЕ ДО 22 КВІТНЯ ВКЛЮЧНО!!!
Разом ми все подолаємо!
В єдності наша сила!!!
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано