Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулося засідання атестаційної комісії II рівня

Дата: 09.04.2024 16:39
Кількість переглядів: 32

Фото без опису
У середу, 9 квітня, відбулося засідання атестаційної комісії II рівня відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради щодо визначення результатів атестації керівних кадрів закладів освіти та педагогічних працівників закладів освіти громади, де працює менше 15 осіб.
 
Троє педагогів та один директор закладів освіти нашої громади представили комісії свій досвід та результати роботи і успішно пройшли атестацію.
 
Атестаційна комісія у складі начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Оксани Алєксєєвої, головного спеціаліста відділу Валентини Медицької та членів комісії - директора Великоходачківського ліцею Ольги Гавришко, директора Довжанківського ліцею Ірини Василик та директора Почапинського ліцею Галини Щепної ознайомилися з напрацюваннями та здобутками педагогічних працівників у міжатестаційний період.
 
За результатами атестації двом педагогам (Задорожна М.Б. та Васильків Н.О.) присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії», одному педагогу (Яцишин В.В.) присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та один керівник навчального закладу (Щепна Г.З.) визнаний таким, що відповідає займаній посаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано