A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Всеукраїнські шкільні ліги. Разом переможемо!

Дата: 29.02.2024 09:23
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

У вівторок, 27 лютого, в рамках проекту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», що проходять під гаслом «Разом переможемо», учні ліцеїв Підгороднянської громади зіграли товариські матчі з баскетболу, волейболу та футзалу зі школярами Козівської громади.

Змагання відбувалися на двох локаціях. У спортивному залі Козівської дитячо-юнацької спортивної школи відбулися матчі з волейболу та футзалу. Чудовий результат показала команда Почапинського ліцею – дівчата обійшли волейбольні команди Городищенського ліцею та Козівського ліцею ім. В. Герети. Футзальна команда Великоходачківського ліцею достойно зіграла з чемпіонами Козівської селищної ради - командою Козівського ліцею ім. В. Герети.

На базі Козівського ліцею №2 відбулися змагання з баскетболу. Юнаки Довжанківського ліцею зіграли з командами Ценівської гімназії та Козівського ліцею №2, також показавши достойний результат. Принагідно дякуємо адміністрації ліцею, директору Миколі Максимову, за невеличку екскурсію в плавальний басейн та тренажерний зал, що функціонують на базі закладу.

Загалом поїздка виявилася вдалою, пізнавальною і корисною. Юні спортсмени поспілкувалися з ровесниками, порівняли та оцінили рівень своєї майстерності та підготовки. Вчителі фізичної культури Віталій Терлецький, Дмитро Піговський та Василь Михайловський теж мали нагоду поділитися власними напрацюваннями та запозичити позитивні практики у колег із Козівщини.

Щиро дякуємо співорганізаторам та всім учасникам заходу. Тримаймо освітянський фронт! Разом переможемо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано