A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Затвердили тариф на послуги зі збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Підгороднянської територіальної громади

Дата: 26.01.2024 12:06
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

На засіданні виконавчого комітету, яке відбулося в четвер, 25 січня, затвердили тариф на послуги зі збирання та перевезення побутових відходів на території населених пунктів Підгороднянської територіальної громади.

Доводимо до відома мешканців, що ВАРТІСТЬ ПОСЛУГИ НЕ ЗРОСЛА і тариф, як і в 2023 році, становитиме 125 грн 71 коп. за 1 (один) метр кубічний. Незмінним залишився і виконавець послуги - Дочірнє підприємство «ЕкотернТранс» Приватного підприємства «Екотерн».

Загалом на засіданні розглянуто 9 питань. Зокрема: про призначення компенсацій особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі; про надання дозволів на розміщення тимчасових споруд (МАФ); про надання дозволу на виготовлення проектної документації і підключення газу; про присвоєння поштової адреси тощо.

Ознайомитися з рішеннями засідання виконавчого комітету можна буде після їх оприлюднення на офіційному сайті громади, відповідно до чинного законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано