A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ЦНАП Підгороднянської сільської ради розпочав роботу у форматі Дія Центр

Дата: 24.01.2024 16:01
Кількість переглядів: 228

Фото без опису

Відсьогодні ЦНАП Підгороднянської сільської ради працюватиме у форматі Дія Центр, що дає можливість мешканцям громади отримувати якісні адміністративні послуги та супутні сервіси у комфортному та інклюзивному просторі за один візит. Без черг, без біганини, без зайвих довідок.

Реконструкція приміщення Дія Центру, оснащення необхідним обладнанням та підготовка фахових працівників здійснювалися за кошти місцевого бюджету і субвенції Тернопільської обласної військової адміністрації та за підтримки Міністерство цифрової трансформації України.

На даний час у Центрі можна отримати 272 адміністративні послуги, зокрема: реєстрація та зняття з реєстрації місця проживання, державна реєстрація нерухомого майна, послуги ДРАЦС, земельних відносин, соціальні послуги, отримати дозвільні документи, довідки про взяття на облік тощо. Ознайомитися з повним переліком послуг можна на офіційному сайті громади https://pidgorodnyanska-gromada.gov.ua/ у розділі ЦНАП/Послуги за категоріями https://pidgorodnyanska-gromada.gov.ua/poslugi-za.../

Кожна послуга має свій порядок надання, зафіксований в інформаційній картці у відкритому доступі.

У приміщенні Дія Центру облаштовано безбар’єрні та комфортні умови обслуговування, дитячий куточок, місце для самообслуговування. Невдовзі тут можна буде й сплатити адмінзбір. Адміністратори надають відвідувачам консультації щодо користування Порталом Дія, допомагають із шерингом документів через мобільний додаток «Дія».

Дякуємо нашим захисникам за те, що можемо розвивати країну, за яку вони воюють - країну чесних та рівних можливостей для всіх.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано