Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У четвер, 7 грудня, відбулося останнє в цьому році планове засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради

Дата: 07.12.2023 16:36
Кількість переглядів: 143

  Фото без опису
 
На порядок денний засідання  було винесено 20 питань. Зокрема члени виконкому схвалили та подали на розгляд і затвердження сесією Підгороднянської сільської ради проєкт бюджету громади на 2024 рік. Заслухавши інформацію начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Галини Кубелко, надали дозволи на укладення договорів дарування житлових будинків, у яких проживають неповнолітні особи.
   Також на засіданні було розглянуто питання про припинення виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі; затверджено перелік мешканців громади, які розмістили внутрішньо переміщених осіб та подали заяву про отримання компенсації за листопад 2023 року; затверджено акт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.
   За розглядом питання про призначення відповідальної особи за облік, звітність про використання та зберігання бланків свідоцтв, що видаються державними органами реєстрації актів цивільного стану на підтвердження юридичних фактів в Україні, виконком прийняв рішення покласти обов’язки по державній реєстрації актів цивільного стану в усіх населених пунктах Підгороднянської громади на керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Богдана Ящика.
    За заявами громадян, що виносилися на розгляд членів виконкому, були прийняті рішення про присвоєнння адрес житловим і господарським будівлям на території Підгороднянської сільської ради.
   Ознайомитися з рішеннями засідання виконавчого комітету можна буде після їх оприлюднення на офіційному сайті громади, відповідно до чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано