Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Четвертого грудня під головуванням сільського голови відбулася сесія сільської ради

Дата: 05.12.2023 14:16
Кількість переглядів: 134

 

Фото без описуІз вручення грамот Підгороднянської сільської ради з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування, яке в Україні відзначають 7 грудня, розпочалася сорок сьома сесія, що відбулася напередодні. За вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, сумлінну працю та високий професіоналізм голова громади Сергій Чапрак та секретар сільської ради Ірина Войтович вручили відзнаки: старості Почапинського старостинського округу Івану Пятковському; начальнику відділу загальної та організаційної роботи сільської ради Святославу Ногасу; юрисконсульту Ірині Микитюк; начальниці служби у справах дітей Галині Кубелко; депутатці сільської ради, завідувачці військово-обліковим бюро Ірині Процик; депутату сільської ради, директору комунального підприємства «Підгороднянське» Олегу Ткачу; депутатам сільської ради Віталію Кульбі та Андрію Федуні; головному бухгалтеру централізованої бухгалтерії відділу освіти, культури, молоді та спорту Романі Юхимчук; діловоду відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталії Дубині; завідувачу господарством Великоходачківського ліцею Ігорю Табаці; завідувачці господарством Довжанківського ліцею Ользі Коцьолок; кухарці закладу дошкільної освіти «Журавлик» села Почапинці Тетяні Кухар.

По завершенні урочистої частини сесії депутати перейшли до розгляду питань, винесених на порядок денний. Заслухавши інформацію начальниці фінансового відділу Ірини Ващенко, депутати прийняли зміни до бюджету сільської ради на 2023 рік. Розглянувши та обговоривши заяви громадян щодо надання грошової допомоги, сільська рада вирішила виплатити по 2 000 гривень ще чотирнадцятьом учасникам АТО/ООС та учасникам Революції Гідності. У новій редакції на сесії було затверджено Регламент Підгороднянської сільської ради восьмого скликання та Положення про старосту Підгороднянської сільської територіальної громади.

Також депутати затвердили перелік адміністративних послуг, які надаються через Цент надання адміністративних послуг «Центр Дії» Підгороднянської сільської ради у новій редакції та перелік послуг, які надаються через віддалені робочі місця ЦНАПу. Погодили план діяльності Підгороднянської сільської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2024 рік. Затвердили низку програм, що діятимуть на території Підгороднянської сільської ради: Програму розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства Великоберезовицької селищної ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2024 рік; Програму розвитку та фінансового забезпечення закладу охорони здоров’я Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Козівської селищної ради» в селі Великий Ходачків Підгороднянської сільської ради на 2024 рік; Програму розвитку освіти Підгороднянської сільської ради на 2024-2025 роки; комплексну Програму благоустрою та впорядкування території населених пунктів Підгороднянської сільської ради на 2024 рік; Програму енергоефективності та енергозбереження в комунальних закладах освіти, медицини, культури, спорту та адміністративних будівлях Підгороднянської територіальної громади на 2023- 2024 роки; цільову Програму «Зубопротезування пільгових категорій населення Підгороднянської сільської ради на 2024 рік; Програму з технічної підтримки системи електронного документообігу Підгороднянської сільської ради на 2024-2025 роки.

Також депутати розглянули заяви громадян про надання матеріальної допомоги, про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність тощо.

З усіх 23-х питань порядку денного було прийнято відповідні рішення, ознайомитися з якими можна буде на офіційному Веб-сайті громади після їх оприлюднення згідно з регламентом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано