A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Нагородженням команд-переможниць чемпіонату Тернопільського району з футболу сезону 2023 року розпочалася виїзна 46 сесія Підгороднянської сільської ради, яка відбулася в Довжанці в четвер, 2 листопада.

Дата: 03.11.2023 11:19
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Грамоту Підгороднянської сільської ради за І місце у першій лізі чемпіонату голова громади Сергій Чапрак вручив представнику ФК «Колос» старості села Домаморич Петру Котляру. Грамоту за І місце в другій лізі чемпіонату отримав представник ФК «Нива» села Довжанка Сергій Поворозник. Також команди-чемпіони отримали в подарунок комплекти форм.

Відтак розпочалася робоча частина сесії, на порядок денний якої було винесено 19 питань. Зокрема депутати заслухали звіти директора «Тернопільського районного центру первинної медико-санітарної допомоги» Галини Соколовської та директора «Центру первинної медико-санітарної допомоги Козівської селищної ради» Зоряни Пончко про використання коштів, які Підгороднянська сільська рада спрямовувала на підтримку цих підприємств.

Також було заслухано звіт голови Молодіжної ради Дмитра Піговського про пророблену роботу за 2022/23 роки. Як відомо, раду було створено восени 2021 року і її повноваження у теперішньому складі завершуються.

Крім того депутати заслухали звіт про виконання «Програми зубопротезування пільгових категорій населення Підгороднянської сільської ради за 2023 рік». Затвердили «Програму фінансової підтримки органів державної влади Тернопільського району на 2023 рік». Внесли зміни до «Програми соціального захисту окремих категорій населення Підгороднянської сільської ради на 2023 рік», «Програми сприяння поліції у підвищенні рівня безпеки громадян на території Тернопільського району на 2023- 2024 роки» та до бюджету громади на 2023 рік.

Про виконання бюджету Підгороднянської сільської територіальної громади за 9 місяців 2023 року присутніх проінформувала начальниця фінансового відділу сільської ради Ірина Ващенко. «За 9 місяців 2023 року до загального та спеціального фондів бюджету громади, враховуючи міжбюджетні трансферти, надійшло 65 481 000 гривень, що на 43,7 відсотків більше від показника відповідного періоду минулого року. Фактичне виконання сільського бюджету за 9 місяців 2023 року за видатками становить 64 875 000 гривень, або 75% до уточненого плану. Освоєння та використання коштів сільського бюджету ускладнено особливим режимом виконання повноважень Державною казначейською службою в умовах воєнного стану», - зазначила Ірина Миронівна.

Розглянувши та обговоривши заяви громадян щодо надання грошової допомоги, сільська рада вирішила виплатити одноразову грошову допомогу родині загиблого військовослужбовця, а також по 2 000 гривень грошової допомоги 90-м учасникам АТО/ООС та учасникам Революції Гідності. Нагадуємо, що на 44 сесії було прийнято рішення про виплату 2 000 гривень шістдесятьом учасникам АТО/ООС та учасникам Революції Гідності, які проживають на території нашої громади, тож загалом у списку 150 осіб.

Також на сесії було затверджено перелік громадських робіт та їх фінансування у 2024 році і типову угоду про соціальне партнерство. Надано згоду на списання малоцінних необоротних матеріальних активів з балансу Підгороднянської сільської ради. Погоджено намір передачі в оренду Комунальному некомерційному підприємству Великоберезовицької селищної ради «Тернопільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» частини нежитлової будівлі, розташованої за адресою: вул. Незалежності, 69 А, с. Драганівка.

Низка питань порядку денного стосувалася надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність тощо.

Детальніше про рішення з питань порядку денного сорок шостої сесії можна буде дізнатися на офіційному Веб-сайті громади після їх оприлюднення згідно з регламентом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано