Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Пліч-о-пліч зі спортом

Дата: 18.10.2023 12:58
Кількість переглядів: 300

Фото без опису

У вівторок, 17 жовтня, на базі Великоходачківського ліцею відбулися змагання з міні футболу серед учнів трьох ліцеїв нашої громади.

Як зазначила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради Оксана Алєксєєва, захід відбувся в рамках ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч зі спортом» з метою формування здорового способу життя та широкого залучення учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою і спортом, підвищення рухової активності, зміцнення здоров’я школярів та популяризації й подальшого розвитку видів спорту та рухової активності серед юнаків і дівчат. Впродовж жовтня-грудня року в громаді відбуватимуться змагання й з інших видів спорту.

Відтак у молодшій віковій групі команди зіграли з наступними результатами: Великоходачківський ліцей -Довжанківський ліцей – рахунок 2:0; Довжанківський ліцей – Почапинський ліцей - рахунок 0:6; Великоходачківський ліцей - Почапинський ліцей- рахунок 1:0. За результатами ігор перше місце посіла команда Великоходачківського ліцею, друге виборола команда Почапинського ліцею і третє місце у команди Довжанківського ліцею.

У старшій віковій групі першість теж здобула команда Великоходачківського ліцею, друге місце у команди Довжанківського ліцею і третє посіла команда Почапинського ліцею. Результат матчів: Великоходачківський ліцей - Довжанківський ліцей – рахунок 0:0; Довжанківський ліцей - Почапинський ліцей – рахунок 2:2 і Великоходачківський ліцей – Почапинський ліцей - рахунок 0:7.

Головним арбітром зустрічі був вчитель фізичного виховання Почапинського ліцею Дмитро Миколайович Піговський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано