Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Витяг з ДЗК відтепер можна отримати у ЦНАПі Підгороднянської сільської ради

Дата: 09.10.2023 11:55
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

 

Отримання витягу про земельну ділянку – найпопулярніша послуга у сфері земельних відносин. Ми раді повідомити, що нещодавно ЦНАП Підгороднянської сільської ради отримав доступ до відомчої системи Держгеокадастру.

 

Витяг з ДЗК (Державного земельного кадастру) про земельну ділянку – це головний документ, який потрібно надати нотаріусу (або за запитом до іншої установи) для того, щоб оформити договір купівлі-продажу, дарування та ін. щодо земельної ділянки та внести відповідні дані до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

 

Як і де замовити витяг з ДЗК?

Замовити та отримати витяг з ДЗК ви можете за адресою: с. Почапинці, вул. Незалежності, 5 за умови наявності повної інформації про земельну ділянку і її власника/власників у реєстрі.

Процедура видачі регулюється Законом України «Про Державний земельний кадастр», який передбачає надання Витягу з кадастру за умови оплати адміністративного збору (134,20 грн без відомостей з ДРРП, та 204,20 грн з відомостями з ДРРП).

 

Для отримання витягу з Державного земельного кадастру Вам необхідно надати:

  • державний акт на земельну ділянку або свідоцтво про право власності на земельну ділянку чи витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності або ж договір оренди земельної ділянки;
  • копію паспорту та ідентифікаційного коду власника земельної ділянки;
  • нотаріальне доручення від власника земельної ділянки (якщо звертається не власник).

 

Відповідно до п. 17 Постанови КМУ «Про затвердження порядку ведення Державного земельного кадастру» від 17.10.2012 року № 1051, Витяг з Державного земельного кадастру для оформлення права на спадщину є дійсним протягом трьох місяців з моменту його видачі.

 

За отриманням детальнішої інформації чи консультації  звертайтеся до Шимко Іванни Володимирівни за телефоном 098 847 01 34.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано