Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Козацькому роду нема переводу

Дата: 06.10.2023 10:17
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

Позитивний настрій, приємні спогади, грамоти і подарунки від голови громади повезли додому учасники фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів «Козацький гарт», який відбувся сьогодні у Великому Ходачкові.

Участь у фестивалі, приуроченому Дню захисників і захисниць України, взяли команди трьох ліцеїв громади: «Нескорені» - команда Довжанківського ліцею, команда Почапинського ліцею «Почапинська січ» та команда «Вільні духом» з Великоходачківського ліцею. А перемогла, як і належить, дружба.

 

Відтак команду «Вільні духом» Великоходачківського ліцею журі визнало кращою у номінацях «Найкраща візитівка» та «Козацька спритність».

Команда «Почапинська січ» Почапинського ліцею здобула перемогу в номінаціях «Суперсила» та «Командрий дух». Грамоти за найкращий результат у номінаціях «Гіперпружність» і «Знавці історії» отримала команда «Нескорені» Довжанківського ліцею.

Визначити кращих у пісенному конкурсі «З Україною в серці» журі не змогло, тож грамотами в цій номінації нагороджені усі три команди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано