Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Робоча зустріч підприємців та керівників підприємств громади з працівниками Головного Управління ДПС у Тернопільської області

Дата: 28.09.2023 16:11
Кількість переглядів: 150

    Фото без опису

28 вересня відбулася робоча зустріч  підприємців та керівників підприємств громади з працівниками Головного Управління ДПС у Тернопільської області, на якій йшлося про зміни до Податкового кодексу України, які набули чинності в 2023 році.

 

Зокрема - про запровадження мінімального податкового зобов’язання. Представники ДПС дали роз’яснення, хто сплачуватиме даний податок і якою є методика його розрахунку.

Також було надано методологічну допомогу з питань встановлення програмного забезпечення «Програмний реєстратор розрахункових операцій ПРРО ДПС». Адже з 1 жовтня поточного року відновлено відповідальності за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

 

Спікерами заходу були: начальник Тернопільської державної податкової інспекції Гузенков Володимир Васильович; заступник начальника управління – начальник відділу фактичних перевірок управління, управління податками аудиту ГУ ДПС у Тернопільській області Валецький Роман Васильович; начальник відділу розгляду звернень платників податків та адміністрування податків з громадян та осіб, які проводять незалежну професійну діяльність, управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Тернопільській області Карпа  Василь Ілліч; головний державний інспектор відділу адміністрування податку на майно та місцевих зборів з фізичних осіб управління оподаткуванню фізичних осіб ГУ ДПС у Тернопільській області Андрійчук Сергій Петрович та головний державний  інспектор відділу  адміністрування податку на майно та  місцевих зборів з фізичних осіб Мудрий  Василь Іванович.

 

Більше інформації про відповідальність за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та про процедури реєстрації РРО/ПРРО за посиланням: https://pidgorodnyanska-gromada.gov.ua/news/1695905173/

      



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано