A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

До уваги батьків та опікунів!

Дата: 30.08.2023 13:41
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Маємо можливість отримати 1-2 путівки на оздоровлення дітей в ДПУ МДЦ «АРТЕК» (адресу не зазначаємо з міркувань безпеки).

Оздоровча зміна триває 21 день. Путівка безкоштовна, однак оплачується проїзд, супровід та страхування (приблизно 1 500 гривень).

Право на безкоштовне оздоровлення мають наступні категорії дітей:

-діти-сироти;

-діти, позбавлені батьківського піклування;

-діти, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичних операцій, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення антитерористичних операцій, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, бойових дій чи збройних конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного у період участі в антитерористичній операції, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях (ЗА НАЯВНОСТІ ПІДТВЕРДЖУЮЧОГО ДОКУМЕНТА);

-рідні діти батьків-вихователів або прийомних батьків, які проживають в одному дитячому будинку сімейного типу або в одній прийомній сім’ї;

-діти з малозабезпечених сімей (далі - діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки).

Важливо!!!

Якщо період оздоровлення дитини припадає на навчальний рік (у період з вересня по травень), учні всіх класів навчаються за шкільними програмами, затверджених МОН (рівень «Стандарт») відповідно до календарного планування.

Навчальний процес організовано у дві зміни. В першу зміну (9.30 – 12.15) навчаються учні початкової школи та 5 – 7 класи. В другу зміну (16.30 – 18.15) – 8 – 11 класи.

Оцінювання за класичною 12-ти бальною системою не проводиться. В кінці зміни кожна дитина отримує сертифікат з переліком прослуханих тем і довідку для школи.

За детальнішою інформацією звертайтеся:

Головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради Юлія Володимирівна Батюк.

Тел.: 097 815 76 03;

Начальник служби у справах дітей

Підгороднянської сільської ради Галина Іванівна Кубелко.

Тел.: 067 276 12 49.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано