Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Серпнева конференція освітян Підгороднянської громади

Дата: 31.08.2023 10:25
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

Напередодні нового навчального року відбулася серпнева конференція освітян Підгороднянської громади, на яку було запрошено голову громади, старост сіл та депутатів Підгороднянської сільської ради.

У вітальному слові голова громади Сергій Чапрак підкреслив, що освітня галузь є одним із пріоритетних напрямків, в які громада вкладає кошти. Докладається максимум зусиль, щоб навчатися і працювати в наших освітніх закладах було комфортно, безпечно і престижно.

Аналіз роботи системи освіти Підгороднянської громади у 2022/2023 навчальному році в умовах воєнного стану провела очільниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Оксана Алєєксєєва, яка наголосила, що безпека усіх учасників освітнього процесу - ключове завдання. До слова, всі заклади нашої громади забезпечені укриттями, тож з вересня наші діти навчатимуться в очному форматі.

Презентацію на тему: «Про роботу закладів освіти Підгороднянської громади у 2023/2024 навчальному році» провела головний спеціаліст відділу Валентина Медицька.

Далі учасники конференції працювали у форматі «запитання-відповідь», завдяки чому вдалося обговорити чимало актуальних питань, які сьогодні хвилюють освітян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано