Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Пишаємося вами, наші "джурики"!

Дата: 01.09.2023 10:17
Кількість переглядів: 181

Фото без опису

Особливою родзинкою свята Першого дзвоника в Почапинському ліцеї стало нагородження рою «Почапинська січ», учасники якого не лише відпочивали на літніх канікулах, але й представляли нашу громаду та область на різних етапах дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Здобувши перемогу на обласному етапі змагань, наші «джурики» достойно представили Тернопільську область на ІІІ Всеукраїнському етапі гри «Сокіл» («Джура») «Карпатська січ» та показали найкращий результат у практичному вишколі «Смуга перешкод».

До слова, це вже вдруге «Почапинська січ» виходить на Всеукраїнський рівень. У липні 2021 рій представляв Тернопільську область на ІІІ етапі військово-патріотичної гри «Джура»-2021: «Інгульська січ», який відбувався в Кропивницькому.

Отож, сьогодні подяками Підгророднянської сільської ради були нагороджені керівники-наставники, які готували дітей до змагань: вчитель предмету «Захист України» Почапинського ліцею Василь Іванович Фандалюк та вчитель фізичного виховання Дмитро Миколайович Піговський. Також голова громади Сергій Чапрак вручив подяку та інвентар, необхідний для занять, ройовій Богуславі Броварній.

Справжньою несподіванкою для «джуриків», та й для всіх присутніх теж, стали грамоти від Головнокомандувача Збройних сил України генерала Валерія Залужного. Отож, за активну громадянську позицію, патріотизм та допомогу ЗСУ, що наближує Перемогу над ворогом, були відзначені учасники рою, які брали участь в обласному етапі змагань: Броварна Богуслава, Базарник Тарас, Галас Христина, Гарасим Назар, Гураль Діана, Кость Віктор, Лукашик Ростислав, Телих Анна.

Також дітей було нагороджено дипломами Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді, які вручив Михайло Васильович Фалінський, завідувач науково- краєзнавчим відділом Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту, екскурсій учнівської молоді. Дипломи отримав той склад рою, який представляв нашу громаду та область на Всеукраїнському етапі змагань: Броварна Богуслава, Базарник Тарас, Галас Христина, Гарасим Назар, Головата Аліна, Гураль Діана, Савків Михайло та Телих Анна.

Керівники-наставники Василь Фандалюк і Дмитро Піговський отримали подяку за гідну підготовку дітей.

Що ж, пишаємося вами, наші «джурики»! Ви – великі молодці. Бажаємо вам нових перемог і звершень. З такою молоддю ми обов’язково переможемо!

Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано