A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

З Днем народження, дорога Підгороднянська громадо!

Дата: 07.08.2023 08:22
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

Шановні громадівці! Вітаємо вас із Днем громади!

І хоч насправді три роки нам виповниться лише восени, дату святкування ми встановили 7 серпня, оскільки саме 7 серпня 2018 року тодішній голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна підписав розпорядження про створення Підгороднянської територіальної громади.

Зрозуміло, що святкування зараз не на часі, але сьогодні ми хочемо разом із вами пригадати, як змінилася наша громада, наші села за ці неповні три роки.

 На нашу долю випали непрості випробування, та навіть попри це багато чого вдалося зробити: ми ремонтували дороги та освітлювали вулиці, модернізували наші заклади освіти і культури, займалися благоустроєм, допомагали нашим захисникам,  облаштовували сховища, щоб наші діти могли безпечно здобувати освіту. Зробили чимало, але ще більше попереду. Адже ми всі разом будуємо громаду, в якій будемо жити, працювати й планувати майбутнє. Бо наша громада - це і є ми, а разом ми – велика сила! І хоч усі ми різні, але у нас є дещо спільне - наша велика любов до рідного краю, до сіл, в яких народилися і живемо, до нашої громади.

Принагідно хочемо подякувати усім платникам податків (фізичним і юридичним особам), які наповнюють надходженнями місцевий бюджет, даючи нашій громаді фінансовий ресурс для розвитку; депутатам, які відстоюють інтереси своїх виборців у раді, розсудливо і мудро приймають рішення та проявляють ініціативу у вирішенні актуальних проблем життєдіяльності громади;  працівникам і посадовим особам місцевого самоврядування, які забезпечують реалізацію рішень ради й відповідально ставляться до виконання своїх посадових обов’язків. Ну і звичайно ж мешканцям громади, які вболівають за її розвиток, підтримують своєю активною громадянською позицією. 

 Дякуємо всім, хто готує, шиє, плете сітки, хто долучається до наших благодійних акцій на підтримку ЗСУ. Бо  саме завдяки нашим захисникам ми маємо можливість жити під мирним небом і  працювати для розвитку нашої громади, нашої України. Нехай Господь береже кожного з них!

Нехай береже Господь кожну українську родину. Перемоги усім нам і миру! Розвитку і процвітання нашій громаді! Нехай вона щедро квітує щоденними успіхами своїх жителів та радісними посмішками дітей.

А свято у нас обов’язково буде!

З Днем народження, дорога Підгороднянська громадо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано