Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Наше майбутнє, наша гордість і наша надія

Дата: 14.07.2023 13:43
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Сорок друга сесія Підгороднянської сільської ради восьмого скликання, яка відбулася у четвер, 13 липня, розпочалася з урочистого вручення подяк цьогорічним випускникам, які доклали найбільше зусиль та наполегливості і, як результат, завершили навчання з золотими і срібними медалями, або ж брали активну участь у різноманітних заходах, в житті Підгороднянської територіальної громади. Зазначимо, що при формуванні списку відзначених були враховані рекомендації не лише керівників навчальних закладів, але й старост сіл і працівників «Центру культури, дозвілля, туризму і сорту» нашої громади.

Також за доброю традицією, започаткованою з ініціативи голови громади Сергія Чапрака, інтелектуальну надію нашої громади - випускників , які успішно завершили навчання, було нагороджено цінними подарунками — наручними годинниками.

Відтак наручний годинник і подяку «За високі досягнення у навчанні (золота медаль) та активну участь у житті нашої територіальної громади» отримала випускниця комунального закладу «Почапинський заклад загальної середньої освіти» Підгороднянської сільської ради Дарина Черніцька. Наручний годинник і подяку «За високі досягнення у навчанні» отримали: випускниця В.Ходачківської загальноосвітної школи І-ІІІ ступенів Підгороднянської сільської ради Анжела Табака та випускник комунального закладу навчально-виховний комплекс «Довжанківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Підгороднянської сільської ради Володимир Довбня. Не змогла бути присутня на урочистостях випускниця Великоходачківської школи Юлія Курик, тож наручний годинник і подяку «За досягнення в навчанні (срібна медаль) та активну участь у житті нашої територіальної громади» їй передасть директор школи Ольга Гавришко.

Подяками Підгороднянської сільської ради «За активну участь у житті нашої територіальної громади» були нагороджені: випускниця В.Ходачківської загальноосвітної школи І-ІІІ ступенів Підгороднянської сільської ради Анастасія Войтович та випускники комунального закладу «Почапинський заклад загальної середньої освіти» Підгороднянської сільської ради Ігор Бучковський, Мар’яна Гец і Олександр Масин.

«Ви - наше майбутнє, наша гордість і надія, - сказав голова громади, звертаючись до присутніх в залі юнаків і дівчат. – Сьогодні хочу також подякувати вашим педагогам і батькам за знання і виховання, які вони вам дали! Бажаю кожному з вам, щоб усе заплановане і омріяне вами обовʼязково збулося! Щасливого вам майбутнього у вільній, мирній Україні і Божого благословення на всіх ваших життєвих стежках і дорогах!»

Привітала випускників і очільниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради Оксана Алєксєєва: «На долю цьогорічних випускників випало чимало: і пандемія, і війна, і онлайн-навчання, і тривожні сирени та уроки у сховищах. Це такий потужний життєвий гарт, що, вважаю, вам тепер будь-які перешкоди на заваді не стануть. Будьте цілеспрямовані і рішучі, впевнено йдіть до своє мети!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано