Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

На розгляд сорок другої сесії Підгороднянської сільської ради восьмого скликання, яка відбулася в четвер, 13 липня, було винесено 22 питання.

Дата: 14.07.2023 13:38
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Зокрема було прийнято рішення про створення Центру надання соціальних послуг (ЦНСП) Підгороднянської сільської ради та затверджено його структуру. Як відомо на даний момент ми маємо укладено угоду про співпрацю в цьому напрямку із ЦНСП Великогаївської громади, тож дані рішення набудуть чинності з 1 серпня 2023 року.

Податкові ставки, які набудуть чинності з 1 січня 2024 року (ставки єдиного податку для фізичних осіб-підприємців, ставки земельного податку, ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та ставки туристичного збору) було затверджено на рівні попередніх років.

Заслухавши звіт начальника фінсового відділу Ірини Ващенко про виконання бюджету Підгороднянської сільської територіальної громади за І півріччя 2023 року, депутати затвердили його за доходами в сумі 40 448 002 гривень, за видатками - у сумі 37 809 406 гривень. Також на сесії було заслухано звіт про про виконання Програми соціально-економічного розвитку Підгороднянської сільської ради за І-ше півріччя 2023 року; внесено зміни до Програми соціального захисту окремих категорій населення Підгороднянської сільської ради на 2023 рік; внесено зміни до структури штатного розпису Підгороднянської сільської ради на 2023 рік; затверджено Положення про порядок списання майна( основних засобів), що перебуває у комунальній власності Підгороднянської сільської ради; затверджено Програму поліпшення безбар’єрного простору у Підгороднянськійсільській територіальній громаді на 2023-2025 роки; внесено зміни до бюджету Підгороднянської сільської територіальної громади на 2023 рік.

Опираючись на вимоги Закону України «Про освіту», було змінено назви чотирьох шкіл громади. Відтак В.Ходачківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Підгороднянської сільської ради Тернопільського району Тернопільської області перейменовано у Великоходачківський ліцей Підгороднянської сільської ради; навчально-виховний комплекс «Довжанківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Підгороднянської сільської ради Тернопільського району Тернопільської області Підгороднянської сільської ради Тернопільського району Тернопільської області - у Довжанківський ліцей Підгороднянської сільської ради; навчально-виховний комплекс «Домаморицька загальноосвітня школа І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Підгороднянської сільської ради Тернопільського району Тернопільської області - у Домаморицьку початкову школу з дошкільним підрозділом Підгороднянської сільської ради; комунальний заклад «Почапинський заклад загальної середньої освіти» Підгороднянської сільської ради Тернопільського району Тернопільської області - у Почапинський ліцей Підгороднянської сільської ради.

Також депутати розглянули заяви громадян щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність тощо.

Детальніше про рішення з питань порядку денного сорок другої сесії можна буде дізнатися на офіційному Веб-сайті громади після їх оприлюднення згідно з регламентом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано