Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Сьоме в цьому році засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради відбулося в четвер, 13 липня

Дата: 13.07.2023 11:48
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

На засіданні було заслухано і подано на затвердження сесією сільської ради звіт про виконання «Програми соціально-економічного та культурного розвитку сільської ради на 2023 рік» за І півріччя 2023 року та звіт про виконання бюджету Підгороднянської сільської територіальної громади за І півріччя 2023 року.

Також члени виконкому затвердили два робочі проекти, що будуть реалізовані в селі Довжанка: «Будівництво дитячого майданчика за адресою: вул. Містечко, 46 у с. Довжанка Тернопільського району Тернопільської області» та робочий проект «Реконструкція котельні з встановленням котла на альтернативному виді палива в комунальному закладі навчально-виховний комплекс Довжанківська ЗОШ І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Підгороднянської сільської ради».

З метою забезпечення реалізації заходів цивільного захисту, визначення складу органів управління та сил цивільного захисту, планування їх діяльності щодо ефективного захисту населення і територій у разі загрози виникнення або при виникненні надзвичайних ситуацій було прийнято рішення про створення субланки Підгороднянської сільської ради Тернопільської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Тернопільської області.

У зв’язку із усуненням неналежних умов та обставин, з обліку служби у справах дітей виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради було знято двох малолітніх дітей.

Також було затверджено перелік осіб, що розмістили внутрішньо переміщених осіб і подали заяву про отримання компенсації за червень 2023 року та розглянуто заяви громадян про: надання дозволу на виготовлення технічної документації на газифікацію та підведення газу до житлового будинку; надання дозволу на розміщення тимчасової споруди на власній земельній ділянці; надання дозволу на укладення договору дарування; про присвоєння поштової адреси будинку садибного типу в с. Підгородне; про впорядкування нумерації та присвоєння поштової адреси житловим будинкам в с. Довжанка.

Загалом члени виконкому розглянули 17 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення, ознайомитися з якими можна на офіційному Веб-сайті в розділі «Документи» після їх оприлюднення відповідно до регламенту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано