Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Підготовку укриття в комунальному закладі «Навчально-виховний комплекс «Довжанківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» завершено

Дата: 07.07.2023 15:52
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

В рамках робочої поїздки в села Домаморич і Довжанка керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Богдан Ящик проінспектував готовність укриття в комунальному закладі «Навчально-виховний комплекс «Довжанківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».

Як відомо минулоріч, щоб забезпечити дітям нормальний (не дистанційний) навчальний процес, під сховище тут тимчасово було обладнано актовий зал, оскільки приміщення сховища перебувало в такому стані, що завершити його ремонт і облаштування до початку нового навчального року не встигали.

Станом на сьогодні роботи завершено. Зокрема тут зробили ремонт приміщення сховища і облаштували його лежаками, встановили рекуператор повітря, замінили старі вхідні двері на протипожежні, відновили запасний вихід. Також замінили вхідні двері у санвузол і встановили новий умивальник.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано