Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів – проектів рішень Підгороднянської сільської ради

Дата: 12.06.2023 16:32
Кількість переглядів: 73

На офіційному сайті Підгороднянської сільської ради в розділі «Регуляторна політика» оприлюднено проекти рішень про встановлення місцевих податків і зборів на території Підгороднянської сільської ради:

"Про встановлення ставок єдиного податку на території Підгороднянської сільської ради ";

"Про встановлення ставок земельного податку на території Підгороднянської сільської ради ";

"Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки  на території Підгороднянської сільської ради ".

"Про встановлення ставок туристичного збору на території Підгороднянської сільської ради" .

Ознайомитися можна за посиланням: https://pidgorodnyanska-gromada.gov.ua/proekti-regulyatornih-aktiv-ta-vidpovidni-analizi-regulyatornogo-vplivu-16-25-43-05-07-2021/

Згідно Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003р. ст. 9 з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляємо про оприлюднення вищенаведених проектів рішень та аналізів регуляторних впливів до них.

 

Розробник проектів – фінансовий відділ Підгороднянської сільської ради.

 

Основною метою регуляторних актів є встановлення на території Підгороднянської сільської ради місцевих податків у відповідності з останньою редакцією Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної  регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11. 09. 2003 р. №1160-IV.

 

Зауваження та пропозиції щодо проектів рішень будуть прийматися упродовж 30 календарних днів з дати оприлюднення.

 

Також свої пропозиції та зауваження можна надати в письмовій формі до фінансового відділу Підгороднянської сільської ради ( вул. Пасічна, 11 каб.9   с. Підгородне, Тернопільський р-н, Тернопільська обл. чи електронною адресою:  finvid55@gmail.com) для узагальнення та подання на розгляд сесії сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано