A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

8 червня відбулося засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради

Дата: 08.06.2023 16:14
Кількість переглядів: 45

Загалом члени виконкому розглянули 23 питання. Зокрема про організацію літнього оздоровлення та відпочинку дітей нашої громади присутніх проінформувала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Підгороднянської сільської ради Оксана Алєксєєва. «У 2023 році заплановано забезпечити за кошти Підгороднянської сільської ради оздоровлення та відпочинок пільгових категорій дітей, зокрема:  дітей-сиріт; дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей, взятих на облік службами у справах дітей як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах; дітей з інвалідністю; дітей із малозабезпечених сімей тощо. З цією метою з місцевого бюджету 100 тисяч гривень буде передано Тернопільській ОВА для проведення тендерних процедур щодо закупівлі путівок»,- зазначила Оксана Михайлівна.

Крім того для дітей віком 6-15 років, які постійно чи тимчасово проживають у селах Підгороднянської громади, тогоріч заплановано проведення  працівниками нашого «Центру культури, дозвілля, туризму і спорту» літнього калейдоскопу «Барви рідного краю», що проходитиме  з 24 липня по 04 серпня.

Також Оксана Алєксєєва проінформувала присутніх з питань «Про підсумки роботи навчальних закладів Підгороднянської сільської ради в 2022 – 2023 навчальному році» та «Про відзначення річниці Конституції України».

Заслухавши інформацію юрист консульта Підгороднянської сільської ради Ірини Микитюк, члени виконкому створили та затвердили склад «Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України при виконавчому комітеті Підгороднянської сільської ради» та «Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України при виконавчому комітеті Підгороднянської сільської ради». 

Заслухавши та обговоривши заяву директора ТОВ «ТЕРНЕТ» Суконніка М.В., виконавчий комітет сільської ради погодив трасу прокладання волоконно-оптичного кабелю на землях Підгороднянської сільської ради на ділянці Довжанка-Домаморич за умови погодження робіт із власниками земельних ділянок.

Також на засіданні було затверджено перелік осіб, що розмістили внутрішньо переміщених осіб та подали заяву про отримання компенсації за травень 2023 року; розглянуто заяви про призначення та виплату компенсацій особам, які надають соціальні  послуги  з догляду  на  непрофесійній основі; надано дозволи на  тимчасове  складування будівельних матеріалів на землях загального користування сільської ради біля власних домогосподарств і присвоєно поштові адреси низці приватних та адміністративних будинків.

Більше інформації щодо рішень виконавчого комітету можна дізнатися на офіційному Веб-сайті в розділі «Документи» після їх оприлюднення відповідно до регламенту.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано