A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Щойно віддзвеніли останні дзвоники, одразу ж розпочалася підготовка до нового навчального року

Дата: 07.06.2023 20:33
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

У середу, 7 червня, голова громади Сергій Чапрак, його заступник з питань діяльності виконавчих органів Володимир Осядач та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради Оксана Алєксєєва з робочим візитом відвідали комунальний заклад «Почапинський заклад загальної середньої освіти», де триває ремонт актового залу. У присутності фахівця з технічного нагляду обговорили об’єм, вартість та терміни виконання робіт.

А роботи чимало. Зі слів директорки навчального закладу Галини Щепної, з часу здачі школи в експлуатацію (1981 рік) ремонт в актовому залі робили лише один раз. «До 20-річчя школи ми зробили тут косметичний ремонт – підреставрували стелю і пофарбували стіни та підлогу. Це було вже 22 роки тому. Також у 2017/18 роках в рамках реконструкції школи, що проводилася за кошти Державного фонду регіонального розвитку і включала в себе, зокрема, й заміну вікон та дверей, замінили їх і в актовому залі», - каже Галина Зіновіївна.

Зараз тут планують заміну електропроводки, опалення, підлоги, стелі, меблів та обладнання. Тож у новому навчальному році на школярів чекає приємний сюрприз.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано