A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відлунав останній дзвоник, сповістивши про закінчення навчального року.

Дата: 02.06.2023 17:44
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

Промайнув іще один навчальний рік, у школах нашої громади відлунали останні дзвоники. Загалом цьогоріч завершили навчання 29 одинадцятикласників, з них троє із золотою медаллю та один випускник - зі срібною. Здобуття базової середньої освіти завершили 36 учнів 9 класу, троє із відзнакою. 63 учнів завершили навчання у початковій школі. Тож для когось це свято – чергова перегорнута сторінка шкільного життя, а для когось дзвінок пролунав востаннє.

З огляду на ситуацію в країні святкові заходи були не тривалими, однак по сімейному теплими та урочистими. Учасників святкових дійств поблагословили парохи сіл. Директори шкіл, секретар сільської ради Ірина Войтович (до слова теж мама випускниці, з чим ми її щиро вітаємо) та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Оксана Алєксєєва вручили грамоти і подяки школярам і педагогам за сумлінне навчання і роботу.

Привітав громадівців зі святом останньго дзвоника голова громади Сергій Чапрак.

"Дорогі діти, вчителі, батьки!
Вітаю всіх вас зі святом останнього дзвоника, яке цього тижня відбулося в школах нашої громади. У непростий час випало нам із вами жити. Сьогодні передусім хочу подякувати Збройним Силам України, усім нашим захисникам за те, що навчальний рік, який завершився, ви провели за шкільними партами, хоч і з перервами на повітряні тривоги. Зі свого боку і особисто я, і виконком та відділ освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради теж доклали максимум зусиль, щоб ваше перебування в закладах освіти було безпечним.
Хочу подякувати педагогам, наставникам, вихователям, усім працівникам навчально-виховних закладів громади, які у таких непростих умовах стійко тримали освітній фронт а також активно долучалися до волонтерської діяльності.
Також хочу звернутися до випускників, для яких цей останній дзвоник був таки останнім у їхньому шкільному житті. Передусім бажаю вам вдалого вибору своєї дороги в доросле життя. Адже від цього вибору буде залежати, чи любитимете ви ранок понеділка, з яким настроєм і бажанням будете йти на майбутню роботу. Нехай у вас усе складеться вдало!
А загалом усім бажаю мирного неба, спокійного літа і веселих канікул.
Вірмо у ПЕРЕМОГУ, вірмо у щасливе майбутнє нашої країни і кожного з нас! Україна – сильна, Україна – непереможна! Слава Україні та українським захисникам!"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано