A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

30 травня під головуванням голови громади Сергія Чапрака відбулася сорокова сесія Підгороднянської сільської ради восьмого скликання

Дата: 31.05.2023 09:35
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

  На сесії було  затверджено нову редакцію Програми зубопротезування пільгових категорій населення Підгороднянської сільської ради та прийнято зміни до  Програми  соціального захисту окремих категорій населення  Підгороднянської сільської ради на 2023 рік.

Також було внесено зміни до розподілу видатків Підгороднянського сільського бюджету на 2023 рік. Зокрема зменшено видатки загального фонду і збільшено видатки спеціального на суму 132 834 гривень.

Заслухавши інформацію заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Підгороднянської сільської ради Володимира Осядача, депутати затвердили перелік адміністративних послуг, які громада планує надавати через  Центр надання адміністративних послуг «Центр Дії» Підгороднянської сільської ради.
 Також депутати розглянули заяви громадян щодо надання матеріальної допомоги, надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність тощо.
 

Детальніше про рішення з питань порядку денного сорокової сесії можна буде дізнатися на офіційному Веб-сайті громади після їх оприлюднення згідно з регламентом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано