A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

11 травня відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 12.05.2023 11:36
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

У четвер, 11 травня, під головуванням голови громади Сергія Чапрака відбулося засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради, на якому було розглянуто низку важливих питань із різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, заслухавши інформацію начальника відділу освіти, культури, молоді і спорту Підгороднянянської сільської ради Оксани Алєксєєвої, члени виконкому затвердили розпорядок роботи закладів дошкільної освіти Підгороднянської сільської ради у літній період 2022/2023 навчального року.

З метою оптимізації ведення діловодства у Підгороднянській сільській раді та її виконавчих органах члени виконкому затвердили Інструкцію з діловодства. Також на засіданні було затверджено: проектно-кошторисну документацію на реконструкцію будівлі під центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) за адресою: Тернопільська область, Тернопільський район, с. Підгородне, вул. Бережанська, 70; перелік осіб, що розмістили внутрішньо переміщених осіб та подали заяву про отримання компенсації за квітень 2023 року; план заходів з реалізації Концепції комунікації у сфері гендерної рівності.

За розглядом заяв мешканців громади було надано дозволи на тимчасове складування будівельних матеріалів на землях загального користування сільської ради та присвоєно поштові адреси низці приватних будинків і приміщень для ведення бізнесу.

Про підсумки проведеної весняної толоки і місячника з озеленення й благоустрою сіл громади, придорожніх смуг та автомобільних доріг проінформував керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Богдан Ящик. «Питання благоустрою стояло, стоїть і буде стояти на порядку денному, бо це обличчя нашої громади», - наголосив Богдан Григорович. – «І обмежуватися місячником чи толокою ми не можемо. Це робота, яка має відбуватися щодня. Зокрема й роз’яснювальна робота з мешканцями громади стосовно важливості дотримання «Правил благоустрою території населених пунктів Підгороднянської сільської ради» та вивозу на сміттєзвалища відходів із господарств мешканців та комунальних закладів сільської ради», - підкреслив він, звертаючись передусім до старост сіл нашої громади.

Заслухавши інформацію заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Підгороднянської сільської ради Володимира Осядача про підготовку підприємств, установ та організацій громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року, члени виконкому затвердили план заходів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період: укласти договори із підприємствами (організаціями) на утримання вулично-дорожної мережі громади комунальної форми власності; виконати заплановані ремонтні роботи у закладах освіти; провести закупівлю/заготівлю твердого палива (дров); провести поточний ремонт будівель котелень закладів освіти громади; здійснити капітальний ремонт котельні з встановленням котла на альтернативному виді палива в комунальному закладі навчально-виховний комплекс «Довжанківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» тощо. Також, враховуючи ситуацію в країні і досвід минулої зими, було вирішено рекомендувати підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності забезпечити своєчасну підготовку до роботи в осінньо-зимовий період із забезпеченням роботи на альтернативних джерелах енергії.

Загалом членами виконкому було розглянуто 21 питання порядку денного та прийнято відповідні рішення, ознайомитися з якими можна на офіційному Веб-сайті в розділі «Документи» після їх оприлюднення відповідно до регламенту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано