A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Розвиток креативного потенціалу учнів, як засіб формування компетентної та творчої особистості

Дата: 07.04.2023 11:46
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Творча зустріч вчителів трудового навчання і технологій на тему «Розвиток креативного потенціалу учнів, як засіб формування компетентної та творчої особистості» відбулися 6 квітня на базі Великоходачківської школи. Участь у заході взяли вчителі трудового навчання і заступники директорів шкіл нашої громади, а також начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради Оксана  Алєксєєва та головний спеціаліст відділу Валентина Медицька.

Зустріч розпочалася з ознайомлення із закладом освіти, вітального слова директора школи Ольги Гавришко, заступника директора з навчальної-виховної роботи Наталії Шостак та начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради Оксани Алєксєєвої, методичних рекомендацій головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради Медицької Валентини.

Четвертокласники на чолі із класним керівником Галина Ільчук продемонстрували нашим гостям казку "Рукавичка" на новий лад, метою якої є формування соціальних, громадянських та емоційних навичок, як ключових компетентностей НУШ, необхідних для ефективної та конструктивної участі у громадській діяльності.

Пізніше учитель трудового навчання та технологій Наталя Дика провела урок-практикум на тему «Технологічна послідовність виготовлення декору на великодню паску в українському етнічному стилі» де дев'ятикласники вчилися працювати із мастикою, виготовляти айсинг, декорувати паску та "вишивати" орнамент на рушничку із мастики. Під час роботи над декоруванням панувала надзвичайна та приємна атмосфера, урок став своєрідною арт-терапією не тільки для дітей, а й для гостей нашої зустрічі.

Заключним етапом нашої зустрічі стала театралізована хресна дорога "Шлях України до перемоги" в якій були залучені учні 7-11 класів під керівництвом заступника директора з виховної роботи Галини Борщ та педагогів - організаторів нашої школи Брилінської Ольги та Балабан Галини.І справді, шлях до перемоги тернистий , таким був свого часу шлях Ісуса Христа. Кожен християнин у період великого посту переживає разом з Ісусом Христом страждання та смерть, які Він приймає і терпить, щоб перемогти і дарувати спасіння. У тривожний час війни український народ іде своєю хресною дорогою, несучи хрест болю, терпінь, втрат, жорстоких боїв, жахливих смертей. Але як Христос своїм воскресінням перемагає смерть, так і Україна здобуде перемогу над злом.

Наша шкільна родина щиро вдячна гостям, які завітали до нас на творчу зустріч. Також хочемо привітати учителя трудового навчання та технологій Наталію Дику із творчим дебютом! Бажаємо завжди бути в пошуку нових задумів та ідей, ніколи не розлучатися з натхненням, постійно відчувати щастя і радість, з кожним днем наповнюючи цей світ своїми чудовими шедеврами і приголомшливими роботами!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано