A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Обласний форум за участі Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета

Дата: 17.03.2023 12:38
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

У середу, 15 березня, у межах програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна» за участю Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета розпочався обласний активний форум «Здорова Україна – Здорова громада – Фізична культура в Новій українській школі»

Спільно з головою обласної військової адміністрації Володимиром Трушем, головами громад та керівниками місцевих органів управління освітою Тернопільщини на форумі обговорили реалізацію моделі здорової школи регіону. Вона поєднує вісім ключових компонентів та передбачає злагоджені дії працівників закладу освіти для формування безпечного та здорового освітнього середовища.

Фото без описуФото без опису

Проведення форуму має на меті допомогти налагодити ефективну комунікацію між вчителями фізичної культури та учнями. Зробити її якіснішою, а уроки цікавими та корисними для школярів. До слова -

Нашу громаду на форумі представили начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Оксана Алєксєєва та вчитель фізичної культури НВК «Довжанківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Віталій Терлецький.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано