Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Депутати затвердили Програму соціально-економічного розвитку Підгороднянської сільської ради на 2023 рік

Дата: 16.03.2023 16:11
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

На сесії Підгороднянської сільської ради восьмого скликання, яка відбулася в четвер, 16 березня, депутати розглянули Програму соціально-економічного розвитку Підгороднянської сільської ради на 2023 рік. Програма розроблена на основі пропозицій відділів і структурних підрозділів сільської ради, підрозділів територіальних органів виконавчої влади, підприємств і установ громади, статистичних даних про розвиток громади за попередні роки.

Враховуючи умови воєнного стану в Україні, Програма базується на аналізі основних показників і тенденцій соціально-економічного розвитку громади у 2022 році.  Заслухавши інформацію заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Осядача, сільська рада вирішила затвердити Програму та при внесенні змін до  сільського бюджету на 2023 рік  передбачати додаткові кошти  на її реалізацію. Детально ознайомитися з Програмою соціально-економічного розвитку Підгороднянської сільської ради на 2023 рік можна буде на офіційному сайті громади за посиланнямhttp://https://pidgorodnyanska-gromada.gov.ua/news/1678975664/

Також на сесії було прийнято зміни до бюджету на 2023 рік, розглянуто заяви мешканців громади з питань землеустрою та виплати матеріальної допомоги.

Загалом на розгляд депутатів було винесено 8 питань, рішення з яких буде оприлюднено на сайті громади.

.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано