A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Допомога внутрішньо переміщеним

Дата: 15.03.2023 09:58
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

 

Товариство Червоного Хреста України (найбільша гуманітарна організація в Україні, яка допомагає найвразливішим) з 24 лютого 2022 року мобілізувало всі сили та ресурси для оперативного реагування на гуманітарну кризу, яка виникла від розгортання збройного конфлікту в Україні. Основна задача організацій Товариства – забезпечення базових потреб, що  виникають у людей, які вимушені були тікати від ракет та пострілів і розпочинати жити на новому місці.

Внутрішньо переміщені особи, які проживають на території нашої громади, неодноразово отримували продукти харчування, засоби гігієни та інші речі першої необхідності від Червоного Хреста

Фото без опису

«Нам, як переселенцям, які залишили свої домівки під час обстрілів і  опинились на новому місці без необхідних для життя речей, дуже важлива допомога і підтримка у цей скрутний час. Таку важливу для нас допомогу ми отримуємо від благодійної організації Червоний Хрест.   Тому ми хочемо щиро подякувати всім тим, хто долучається до цієї доброї справи», - каже пані Галина з Харківщини, яка з родиною тимчасово проживає в Драганівці.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано