A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради

Дата: 10.03.2023 14:27
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

У четвер, 9 березня, відбулося чергове, третє в цьому році, засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради, на порядок денний якого було винесено 19 питань.

Відтак, заслухавши виступ заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Осядача, виконавчий комітет схвалив представлену ним «Програму соціально-економічного та культурного розвитку сільської ради на 2023 рік» та прийняв рішення подати її на розгляд сесії сільської ради.

Про стан організації гарячого харчування дітей у закладах освіти Підгороднянської сільської ради присутніх проінформувала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Оксана Алєксєєва.

Загалом, зі слів очільниці відділу, у закладах освіти громади гарячим харчуванням забезпечені всі діти, а це 546 учнів шкіл та 183 вихованці дошкільних навчальних закладів. 107 дітей харчується на пільгових умовах (діти учасників бойових дій, діти-сироти та діти з багатодітних родин). Із них 81 дитина харчується безкоштовно, батьки 26 дітей сплачують 50% вартості харчування. Слід зазначити, що вартість харчування у дошкільних закладах громади становить 50 гривень, у школах - 40 гривень. На забезпечення харчування у закладах освіти в бюджеті громади на 2023 рік передбачено близько 1 000 000 гривень.

Заслухавши інформацію секретаря комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Підгороднянської сільської ради Миколи Піговського, члени виконкому затвердили Інструкцію щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійних ситуацій та План основних заходів цивільного захисту Підгороднянської сільської ради на 2023 рік.

Також на засіданні затвердили дати проведення весняного місячника з озеленення та благоустрою населених пунктів сільської ради і дату загальної толоки громади. Тож місячник триватиме з 1 до 30 квітня, а на толоку мешканців громади запрошують напередодні Великодніх свят - 8 квітня.

Також на засіданні було затверджено акти обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню; затверджено перелік мешканців громади, які розмістили внутрішньо переміщених осіб та подали заяву про отримання компенсації за лютий 2023 року; присвоєно поштові адреси низці будинків.

За розглядом заяв громадян рішенням виконкому було надано дозволи на розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в селі Підгородне та призначено компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, або ж відмовлено у призначенні таких компенсацій.

Відповідно до регламенту рішення з питань, що виносилися на розгляд виконавчого комітету, будуть оприлюднені на даному Веб-сайті  в розділі «Документи».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано