A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Можливості одержання ваучера на навчання у Державній службі зайнятості

Дата: 01.03.2023 16:09
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

 

Ваучер на навчання - реальний шанс для громадян певних категорій здобути новий фах чи підвищити кваліфікацію, а для роботодавців - мати необхідний кваліфікований персонал.

 З переліком осіб, які можуть отримати  ваучер через службу зайнятості Тернопільщини Ви можете ознайомитись за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery

Усі бажаючі повинні мати професійно-технічну, фахову передвищу чи вищу освіту і не бути зареєстрованими в службі зайнятості як безробітні.

Навчатися за ваучером можна за 70 професіями та спеціальностями з якими Ви можете ознайомитись за посиланням https://www.dcz.gov.ua/publikaciya/perelik-profesiy-specialnostey-dlya-navchannya-za-yakymy-mozhe-buty-vydanyy-vaucher

Оплата ваучера здійснюється Фондом загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Вартість ваучера – не більше 10-кратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб (26840 грн). Якщо вартість навчання перевищує цю суму, то роботодавець або особа доплачує самостійно.

За більш детальною інформацією зверніться у Тернопільську філію Тернопільського обласного центру зайнятості (вул. Текстильна, 1Б, м. Тернопіль, 46007), або за тел. (0352) 52-71-35.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано