A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Підгороднянської сільської ради

Дата: 24.02.2023 15:23
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Підгороднянської сільської ради, на яке було запрошено провідного інспектора відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Тернопільського районного управління головного управління  ДСНС України в Тернопільській області Тараса Пирча.

На засіданні було проаналізовано роботу комісії щодо захисту населення, розміщення та укриття його в захисних спорудах цивільного захисту (доповідав секретар комісії Микола Піговський) та погоджено проект Плану роботи місцевої комісії сільської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на 2023 рік.

Також члени комісії заслухали інформацію Т. І. Пирча про посилення заходів щодо попередження пожеж та недопущення загибелі людей на них та про стан  виконання заходів  щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки у культових спорудах на території Підгороднянської громади.

Заступник голови комісії Володимир Осядач проінформував присутніх про необхідність визначення графіку роботи Пункту Незламності на території Підгороднянської сільської ради на 2023 рік. Було внесено пропозицію розпочинати роботу Пункту Незламності через 12 годин після відключення електроенергії та завершити його роботу через 1 годину після включення електроенергії. Запропонований графік членами комісії було затверджено одноголосно.

Протокол засідання за посиланням: https://pidgorodnyanska-gromada.gov.ua/news/1677244611/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано