A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Із одинадцяти питань порядку денного позачергової тридцять четвертої сесії Підгороднянської сільської ради восьмого скликання, яка відбулася в середу, 28 грудня, більшість стосувалися бюджету

Дата: 29.12.2022 14:22
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Зокрема, заслухавши інформацію начальника фінансового відділу Підгороднянської сільської ради Ірини Ващенко про внесення змін до бюджету громади на 2023 рік, депутати прийняли рішення збільшити обсяг доходів сільського бюджету на 14 976 100 тисяч гривень за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету. Зазначені кошти будуть спрямовані на оплату праці педагогічних працівників шкіл громади, тож, відповідно, було затверджено зміни й до видаткової частини бюджету-2023.

Слід зазначити, що сума державної субвенції на наступний рік зменшилася на 1 340 700 гривень відносно минулого року (була 16 316 800 гривень).

Також було розглянуто питання про передачу міжбюджетних трансфертів, які в 2023 році передаватимуться до інших бюджетів. Зокрема:

- 15 000 гривень бюджету Козівської селищної територіальної громади на утримання Комунального трудового архіву;

- 1 265 000 гривень бюджету Великогаївської сільської територіальної громади (Центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великогаївської сільської ради) на оплату праці з нарахуваннями соціальних працівників, які обслуговують одиноких мешканців нашої громади; на придбання предметів, матеріалів, обладнання та інвентаря; оплату послуг (крім комунальних);

- 168 410 гривень бюджету Тернопільської міської територіальної громади на утримання під’їзних шляхів та придорожніх зелених зон, забезпечення належного санітарно-технічного стану прилеглої території до сміттєзвалища твердих побутових відходів біля с. Малашівці Тернопільського району Тернопільської області).

Окрім того депутати дали згоду на передачу 75 800 гривень з Тернопільського обласного бюджету в бюджет громади на фінансування обласної програми.

На сесійному засіданні також затвердили акт приймання-передачі товаро-матеріальних цінностей, що перебували на балансі КНП «Тернопільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на баланс Підгороднянської сільської ради на загальну суму 1 415 гривень та погодили виплату відшкодування пільг на тверде паливо в розмірі 1 655 гривень мешканцю села Підгородне Ігорю Тарасовичу Слободяну, батькові загиблого героя Небесної сотні Тараса Слободяна.

Детальніше про рішення з питань порядку денного тридцять четвертої сесії можна буде дізнатися на офіційному Веб-сайті громади після їх оприлюднення згідно з регламентом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано