A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У вівторок, 27 грудня, відбулося останнє в цьому році засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради

Дата: 27.12.2022 20:55
Кількість переглядів: 109

Фото без опису
На порядок денний було винесено 12 питань, низка яких стосувалася роботи Служби у справах дітей. Відтак, заслухавши інформацію начальника служби Галини Кубелко, члени виконкому вирішили: надати статус сироти неповнолітній дитині у зв’язку зі смертю батьків та призначити їй піклувальника; затвердити висновок Служби у справах дітей про визначення місця проживання неповнолітньої дитини; погодити влаштування малолітньої дитини під опіку родичів. (На дотримання вимог  Закону України «Про захист персональних даних» прізвища неповнолітніх дітей та опікунів не зазначаємо).

Також на засіданні було затверджено план роботи виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради на 2023 рік; внесено зміни до складу комісії з питань евакуації населення у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій.

За розглядом заяв мешканців громади було надано дозволи на тимчасове зберігання будівельних матеріалів на землях загального користування сільської ради біля власного домогосподарства. Низці будинків було присвоєно поштові адреси.

Більше інформації щодо рішень виконавчого комітету можна дізнатися на даному Веб-сайті громади в розділі «Документи» після їх оприлюднення відповідно до регламенту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано