A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Підгороднянська сільська рада оголошує набір на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу загальної та організаційної роботи Підгороднянської сільської ради

Дата: 26.12.2022 15:47
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

Вимоги до кандидата:

громадянство України;

вища освіта не нижче ступеня бакалавра;

вільне володіння державною мовою;

вміння роботи на комп’ютері на рівні користувача;

бажаний досвід роботи в установах соціального захисту населення.

Основні завдання та обов’язки  по посаді:

- Здійснювати прийом громадян з питань соціального захисту населення.

- Надавати консультації громадянам з питань соціальної підтримки шляхом співбесіди, визначати потреби громадян у соціальній підтримці. Проводити опитування, анкетування мешканців з метою визначення основних проблем та перспектив надання послуг із соціальної підтримки в громаді та виявлення сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

 - Здійснювати прийом заяв з необхідним пакетом документів на державні соціальні допомоги, компенсації, грошові виплати, соціальні послуги, пільги, субсидію для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

- Перевіряти правильність заповнення заяви, оформлення та повноти документів, що підтверджують право заявника на відповідний вид соціальної підтримки та видавати заявникові повідомлення (відривного талона) про прийняття заяви та документів.

- Реєструвати прийняті заяви та документи на надання послуг із соціальної підтримки населення які визначені діючими законодавчими і нормативно-правовими актами, у відповідному журналі.

-  Формувати особові справи та передавати їх до управління соціального захисту населення.

-  Надавати інформацію про стан розгляду поданої заяви щодо надання послуг із соціальної підтримки населення (призначена сума, періоди призначення, причини відмови, та інше).

- Видавати заявникам повідомлення про прийняті рішення відповідно до поданих заяв (щодо надання соціальної підтримки).

- Видавати довідки про користування твердим паливом та скрапленим газом, згідно актів обстеження матеріально-побутових умов сім’ї, для призначення субсидій та пільг.

- Здійснювати моніторинг надання послуг з соціальної підтримки населення, готувати статистичні звіти та надавати оперативну інформацію для підготовки звітів відділом до організацій вищого рівня.

За додатковою інформацією звертатись за адресою: вул. Зелена, 2 с. Підгородне, Підгороднянська сільська рада або за телефоном: (096)8361117


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано