Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Підгороднянська сільська рада оголошує набір на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу загальної та організаційної роботи Підгороднянської сільської ради

Дата: 26.12.2022 15:47
Кількість переглядів: 219

Фото без опису

Вимоги до кандидата:

громадянство України;

вища освіта не нижче ступеня бакалавра;

вільне володіння державною мовою;

вміння роботи на комп’ютері на рівні користувача;

бажаний досвід роботи в установах соціального захисту населення.

Основні завдання та обов’язки  по посаді:

- Здійснювати прийом громадян з питань соціального захисту населення.

- Надавати консультації громадянам з питань соціальної підтримки шляхом співбесіди, визначати потреби громадян у соціальній підтримці. Проводити опитування, анкетування мешканців з метою визначення основних проблем та перспектив надання послуг із соціальної підтримки в громаді та виявлення сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

 - Здійснювати прийом заяв з необхідним пакетом документів на державні соціальні допомоги, компенсації, грошові виплати, соціальні послуги, пільги, субсидію для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

- Перевіряти правильність заповнення заяви, оформлення та повноти документів, що підтверджують право заявника на відповідний вид соціальної підтримки та видавати заявникові повідомлення (відривного талона) про прийняття заяви та документів.

- Реєструвати прийняті заяви та документи на надання послуг із соціальної підтримки населення які визначені діючими законодавчими і нормативно-правовими актами, у відповідному журналі.

-  Формувати особові справи та передавати їх до управління соціального захисту населення.

-  Надавати інформацію про стан розгляду поданої заяви щодо надання послуг із соціальної підтримки населення (призначена сума, періоди призначення, причини відмови, та інше).

- Видавати заявникам повідомлення про прийняті рішення відповідно до поданих заяв (щодо надання соціальної підтримки).

- Видавати довідки про користування твердим паливом та скрапленим газом, згідно актів обстеження матеріально-побутових умов сім’ї, для призначення субсидій та пільг.

- Здійснювати моніторинг надання послуг з соціальної підтримки населення, готувати статистичні звіти та надавати оперативну інформацію для підготовки звітів відділом до організацій вищого рівня.

За додатковою інформацією звертатись за адресою: вул. Зелена, 2 с. Підгородне, Підгороднянська сільська рада або за телефоном: (096)8361117


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано