A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Нас не зламати!

Дата: 25.11.2022 14:50
Кількість переглядів: 114

У зв’язку з черговою ракетною атакою з боку Росії та масовим знеструмленням в Україні розгортають роботу «Пункти незламності».

Це спеціально облаштовані місця, де можна зігрітися, приготувати теплий чай, підзарядити пристрої і, за необхідності, заночувати. Електроенергія подається від встановлених генераторів.

Фото без опису

У Підгороднянській громаді працює 7 пунктів незламності: с. Підгородне - приміщення школи-садка, вул. Пасічна,7; с. Великий Ходачків - приміщення школи, вул. Шкільна,14; с. Довжанка - приміщення школи- садка, вул. Містечко,46; с. Домаморич - приміщення школи-садка, вул. І.Франка,4; с. Драганівка - адмінбудівля старостату, вул. Незалежності, 69-А; с. Забойки - приміщення школи, вул. Нижня Руська,1; с. Почапинці - приміщення дитячого садка, вул. Незалежності,5.

Комплектування та функціонування пунктів незламності здійснюється з урахуванням наявного ресурсу органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Ворог може залишити нас без світла, але він не позбавить нас гідності та свободи.

Усі ми маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв, враховуючи, які терористи воюють проти нашого народу і що вони намагаються зробити. Однак, допомагаючи один одному, всі ми разом зможемо пройти цю зиму.

Нас не зламати!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано